Onze PMU Behandelingen

MOMENTEEL WORDT ER AAN ONZE NIEUWE WEBSITE GEWERKT, HET KAN DAAROM ZIJN DAT NIET ALLE INFO AANWEZIG IS. BIJ VRAGEN NEEN GERUST CONTACT MET ONS OP VIA HET CONTACTFORMULIER OP DE WEBSITE OF skintouch.info@gmail.com

 

Permanente Make-up voor Wenkbrauwen

Of je nu op zoek bent naar een vollere look, een strakkere vorm of gewoon minder tijd wilt besteden aan je make-up routine, onze permanente make-up voor wenkbrauwen biedt de perfecte oplossing. Tijdens een consultatie bespreken we graag de verschillende technieken en welke het meest geschikt is op basis van jouw wensen.

Permanente Make-up voor Eyeliners

Laat je ogen spreken met onze permanente make-up voor eyeliners. Of je nu op zoek bent naar een subtiele lijn of een meer opvallende look, wij bieden verschillende technieken om aan jouw wensen te voldoen. Tijdens een consultatie adviseren we graag welke techniek het beste bij jou past.

Permanente Make-up voor Lippen

Volle, perfect gevormde lippen zonder dat je elke dag lippenstift hoeft aan te brengen? Dat kan met onze permanente make-up voor lippen. Tijdens een consultatie bespreken we graag de verschillende technieken en welke het meest geschikt is op basis van jouw wensen.


Ontdek de perfecte PMU behandeling voor jou!

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende consultatie.