Skintouch

Permanent make up & More

Skintouch

Permanent make up & More

Professionele opleidingen

Door de jaren heen zijn er verschillende technieken bij gekomen op het gebied van PMU. Om u de beste kwaliteit te leveren hebben wij het aanbod van onze opleidingen vernieuwd door de technieken in verschillende modules aan te bieden. U kunt nu voor verschillende modules kiezen. Indien u eerst een basis wilt leren kunt u bijv. Module A, D en F kiezen.

 

Wilt u bijv. geen liptechnieken leren en u vooral richten op eyeliners en/of wenkbrauwen dan kunt u voor de verschillende technieken wenkbrauwen en/of eyeliners kiezen. U bent vrij in welke module u kiest. Elke module duurt minimaal 3 lesdagen, heeft u meer lesdagen nodig voor een bepaalde techniek dan kunt u tegen betaling extra lesdagen bijboeken.

 

Ervaring is de beste leerschool, daarom krijgt u als cursiste de mogelijkheid om een jaar na de opleiding onbeperkt kosteloos oefendagen bij ons in te plannen om onder onze begeleiding en toezicht routine te krijgen en ervaring op te doen met uw eigen meegenomen modellen. U kunt bij ons kiezen uit losse trainingen of een complete opleiding Permanente Make Up specialiste.

 

De kosten hangen af van de training/opleiding die u doet en de benodigde materialen. Afhankelijk van de training of opleiding krijgt bij een goed resultaat. u een certificaat en/of diploma.

 

Data en tijdstippen gaan in overleg. Omdat we max 2 cursisten les geven per keer zijn we zeer flexibel en kunt u op elk gewenst tijdstip beginnen en op de dagen les krijgen dat u het beste uitkomt.

 

Mocht u vragen hebben over de opleidingen neem gerust contact met ons op.