Skintouch

Permanent make up & More

Skintouch

Permanent make up & More

Onze werkwijze:

- U dient 24 uur van tevoren geen alcohol of drugs in te nemen. Als u bloedverdunners gebruikt dient u dat voor de behandeling te melden.

- U vult eerst een vragenformulier in over uw gezondheid, die u naar waarheid invuld en ondertekend

- Vervolgens vragen wij naar uw wensen en geven wij advies welke vorm en kleuren het beste bij u passen. Bij de wenkbrauwen en/of lippen wordt eerst de vorm voorgetekend

- Daarna brengen wij de verdovende creme aan (Het is in NL verboden om de Emla-creme te verstrekken zonder doktersvoorschrift, deze dient u via uw huis-arts aan te vragen en mee te nemen voor uw behandeling)

- Na ong 15 minuten wordt de creme verwijderd en zal de behandeling beginnen door met een steriele naald de pigment in uw huid aan te brengen.Tijdens het aanbrengen mag u regelmatig het resultaat bekijken

- Na de behandeling wordt met u de nazorg doorgesproken en wordt evt een vervolgafspraak gemaakt voor de nabehandeling

- De behandeling duurt maximaal 1 uur, afhankelijk van het type behandeling

- De huid zal na ong 7 dagen van buitenaf hersteld zijn en van binnenuit ong 4 tot 6 weken

 

Correcties en/of opfrissen

Heeft u elders al Permanent Make Up ondergaan en bent u niet tevreden met de vorm of de kleur? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Wij informeren u over de mogelijkheden.

Bent u wel tevreden en uw wenkbrauwen, eyeliners of lipliners zijn vervaagd, kunt u bij ons een opfris-behandeling doen. Voor meer informatie over deze behandeling neem gerust contact met ons op.