Skintouch

Permanent make up & More

Skintouch

Permanent make up & More

Hair Rescue

Wat is Hair Rescue?

 

Hair Rescue behandeling is bedoeld voor mannen & vrouwen met dunner wordend haar. Hair Rescue stopt in veel gevallen haar uitval en de afname van de kwaliteit van het haar. Heel veel personen krijgen hun dikke, krachtige haar terug, resulterend in een volle haardos.

 

Hair Rescue bestaat uit twee onderdelen:

• De behandeling in de salon

• Thuis gebruik van Hair Rescue Scalp Lotion

 

Werkwijze:

 

Tijdens de behandeling wordt met een speciale Permanent Make-up naald een veilig stamcel preparaat in de huid geprikt. Deze naald gaat maar een fractie van één millimeter in de hoofdhuid. Meestal komt hierbij geen bloed vrij. Deze 'stamcellen' activeren uw eigen haarmatrix. Vanuit deze hairmatrix ontwikkelt zich van naturel haarfollikels. Bij beginnende kaalheid is dit proces verstoord of vertraagd. De 'stamcelbehandelig' activeert weer dit proces. Het resultaat is dat bestaande haren dikker worden en als het even meezit er ook nieuwe haren ontwikkelen.

 

Nazorg:

 

Voor thuis gebruik je ieder dag Hair Rescue Scalp Lotion. Dit activeert ook de haarmatrix en resulteert in dikker en voller haar. Je hoeft het alleen maar op de hoofdhuid aan te brengen. Het liefst als je haar net gewassen is en handdoek droog is. Hair Rescue Scalp Lotion dringt dan meteen door in de hoofdhuid en trekt niet in het vochtige haar. De meeste mensen zien/voelen de eerste resultaten na een aantal maanden.

Kosten:

De uurprijs is € 150.

 

De uiteindelijke kosten kunnen variëren van € 150 tot € 3000. Afhankelijk van de grootte van het behandelgebied en het aantal behandelingen die nodig zijn.

 

* prijzen zijn incl 1e opzet, nacontrole na 4 weken en nazorg