Skintouch

Permanent make up & More

Skintouch

Permanent make up & More

Scalp Pigmentatie

Wat is Scalp Pigmentatie?

Scalp Pigmentatie (het pigmenteren van haarstoppels) is misschien voor u de perfecte oplossing bied. Dit is dé nieuwe innovatieve behandeling tegen kaalheid, zowel bij mannen als bij vrouwen, voor jong en oud. Scalp Pigmentatie kan worden toegepast bij gedeeltelijke- en volledige kaalheid. Het lijkt dan net of de persoon hele korte stekeltjes stoppels heeft. Want er worden minuscule kleine puntjes pigment vlak onder het huidoppervlak worden aangebracht.

Een scalp behandeling wordt in meerdere sessies uitgevoerd. Langzaam zul je de haar lijn zien veranderen. Beetje bij beetje krijg je je oude uiterlijk terug en wie niet weet dat je voorheen kaal was zal het ook nooit weten. Scalppigmentatie is geschikt voor verschillende vormen van kaalheid. Het is niet alleen de oplossing voor volledige kaalheid, ook dunner wordend haar of plaatselijk haarverlies is hiermee perfect te behandelen in combinatie met de Hair Rescue. 

Kosten:

De uurprijs is € 150.

De uiteindelijke kosten kunnen variëren van € 150 tot € 3000. Afhankelijk van de grootte van het behandelgebied en het aantal behandelingen die nodig zijn. 

* prijzen zijn incl 1e opzet, nacontrole na 4 weken en nazorg