Skintouch

Permanent make up & More

Skintouch

Permanent make up & More

Permanent Make Up

Wat is PMU?

Permanente Make Up of PMU is het aanbrengen van wenkbrauwen, eyeliners of lipliners dmv het pigmenteren in de lederhuid. Dit gebeurd met een speciale pen waarin een naaldmodule wordt geplaatst. PMU lijkt qua techniek op tattoëren, maar het doel is anders. Andere woorden voor PMU zijn micro-pigmentatie, dermatografie, cosmetische tatoeage en cosmetische pigmentatie.

Welke technieken zijn er mogelijk?

Er zijn op het gebied van pmu wenkbrauwen 2 technieken: haartjestechniek en poedertechniek. Binnen beide technieken heeft u de keuze uit meerdere mogelijkheden.

Haartjestechniek, mogelijkheden:

> Hairstrokes, deze techniek wordt machinaal aangebracht, er worden fijne lijntjes in uw huid gepigmenteert, deze zijn iets grover dan bij de microblading en gaat iets dieper de huid in. Niet geschikt voor vette huid.

> Microblading, net als bij de hairstrokes worden er fijne lijntjes gemaakt in uw huid, maar deze gebeurt met een speciale pen waar een flinterdun mesje aan zit. De haartjes worden zorgvuldig in de huid "gekrast", met als resultaat zeer natuurlijk ogende wenkbrauwen. De "haartjes" zijn fijner dan bij de hairstrokes. Niet geschikt voor vette huid.

Powderbrows, mogelijkheden:

> Volledige shading, hierbij worden uw wenkbrauwen machinaal opgevuld dmv schaduwen. Geschikt voor dames die de wenkbrauwen meer "opgemaakt" willen hebben of zelf genoeg wenkbrauwhaar hebben en de vorm willen benadrukken of corrigeren. Geschikt voor alle huiden en wenkbrauwen.

> Ombre-techniek, zelfde techniek als shading, maar ipv dat de wenkbrauwen helemaal opgevuld worden, zullen ze van geleidelijk aan van donker naar licht lopen, meestal wordt het uiteinde donker en vervaagd de kleur geleidelijk aan naar de voorkant (bij de neus), een andere optie is om de onderrand donkerder te kleuren en geleidelijk omhoog lichter te laten lopen, waardoor de bovenrand van de wenkbrauw zachter wordt dan de onderrand. Beide technieken zeer mooi en sprekend, geschikt voor alle huiden en wenkbrauwen.

> Wheel-shading, deze techniek wordt handmatig aangebracht dmv een speciale pen waar een "wieltje" aan zit. De pigment wordt de huid ingerold, waardoor het resultaat zeer zacht oogt, wenkbrauwen worden hiermee zeer subtiel geschaduwd. Deze techniek dient elk half jaar te worden opgefrist.

Combi-behandeling:

U kunt ervoor kiezen om uw wenkbrauwen te laten behandelen met zowel shading als microblading. Dat betekent dat de uiteinden van uw wenkbrauwen worden opgevuld dmv de shading/poedertechniek en geleidelijk aan overloopt naar de microblading, zodat de voorkant zacht afloopt voor een natuurlijk resultaat. Deze techniek wordt momenteel bij ons het meest gebruikt.

Voorbeelden behandelingen

Microblading & Ombre techniek