Skintouch

Permanent make up & More

Skintouch

Permanent make up & More

Permanent Make Up

Wat is PMU?

Permanente Make Up of PMU is het aanbrengen van wenkbrauwen, eyeliners of lipliners dmv het pigmenteren in de lederhuid. Dit gebeurd met een speciale pen waarin een naaldmodule wordt geplaatst. PMU lijkt qua techniek op tattoëren, maar het doel is anders. Andere woorden voor PMU zijn micro-pigmentatie, dermatografie, cosmetische tatoeage en cosmetische pigmentatie.

Is PMU ook geschikt voor mannen?

PMU is voor zowel mannen als vrouwen geschikt. Bij mannen gaan we anders te werk dan bij vrouwen. Het wordt subtieler aangebracht qua kleur en techniek zodat men er niet 'opgemaakt' uit komt te zien. De wenkbrauwen kunnen wat sprekender gemaakt worden of de ogen door fijne stipjes tussen de wimpers te plaatsen zodat de wimpers er donkerder en voller uitzien.

 

 

Onze werkwijze:

- U dient 24 uur van tevoren geen alcohol of drugs in te nemen. Als u bloedverdunners gebruikt dient u dat voor de behandeling te melden.

- U vult eerst een vragenformulier in over uw gezondheid, die u naar waarheid invuld en ondertekend

- Vervolgens vragen wij naar uw wensen en geven wij advies welke vorm en kleuren het beste bij u passen Bij de wenkbrauwen en/of lippen wordt eerst de vorm voorgetekend

- Daarna brengen wij de verdovende creme aan (Het is in NL verboden om de Emla-creme te verstrekken zonder doktersvoorschrift, deze dient u via uw huis-arts aan te vragen en mee te nemen voor uw behandeling)

- Na ong 15 minuten wordt de creme verwijderd en zal de behandeling beginnen door met een steriele naald de pigment in uw huid aan te brengen.Tijdens het aanbrengen mag u regelmatig het resultaat bekijken

- Na de behandeling wordt met u de nazorg doorgesproken en wordt evt een vervolgafspraak gemaakt voor de nabehandeling

- De behandeling duurt ongeveer een uur tot maximaal 2 uur, afhankelijk van het type behandeling

- De huid zal na ong 7 dagen van buitenaf hersteld zijn en van binnenuit ong 4 tot 6 weken Correcties en/of opfrissen

Heeft u elders al Permanent Make Up ondergaan en bent u niet tevreden met de vorm of de kleur? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Wij informeren u over de mogelijkheden.

Bent u wel tevreden en uw wenkbrauwen, eyeliners of lipliners zijn vervaagd, kunt u bij ons een opfris-behandeling doen. Voor meer informatie over deze behandeling neem gerust contact met ons op.

Voorbeelden behandelingen

Microblading & Ombre techniek