Skintouch

Permanent make up & More

Skintouch

Permanent make up & More

Plasma Lift

Wat is Plasma Lift?

 

Plasma zorgt voor direct liftend- en verjongend effect en heeft ook een positief effect op lange termijn. Bij plasma-lift therapie maakt men gebruik van een plasmawolk om de huid te verbeteren en te verstrakken. Hierdoor wordt de aanmaak van nieuw collageen en elastine vezels gestimuleerd. 

 

Is het veilig?

 

Onze plasma pen werkt oppervlakkig, wat betekent dat de plasmastraal de de onderste huidlaag van de opperhuid niet bereikt. Hierdoor is er geen gevaar voor bloedingen, littekens of andere ongewenste of permanente huidschade.

 

Wat is er mogelijk met Plasma Lift?

 

De meest voorkomende behandelingen zijn ooglidcorrecties en (froms)rimpels, maar ook kraaienpootjes en de fijne rimpeltjes boven de lippen.

 

Voordelen van een Plasma Lift behandeling: 

▪ zeer korte hersteltijd

▪ na de behandeling slechts lichte zwelling, roze huid en bijna onzichtbare korstjes van 0,1mm doorsnede. 

▪ langdurig resultaat (afhankelijk van uw huidconditie en levensstijl)

▪ veilig en effectief

 

Mag ik in de zon?

 

U mag in deze periode absoluut niet in de zon!! Daarom adviseren wij u om de Plasma Pen behandeling in de winter te ondergaan en niet voor u op zon-of wintersportvakantie gaat. U dient vanaf de eerste dag na de behandeling uw huid goed te beschermen door u goed in te smeren met zonnebrandcreme minimaal factor 40.

 

Contra-indicatie's:

 

Uw gezondheidstoestand en conditie van de huid zijn belangrijk voor de specialiste. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bekijken we of u in aanmerking komt voor een behandeling en wordt besproken wat de mogelijkheden zijn.

 

Is onderstaande bij u van toepassing dan kunt u niet behandeld worden:

 

- u heeft een Pacemaker, Holter bloeddruk monitorsysteem of ECG  of  andere geïmplanteerde elektrische apparaten

- u heeft Epilepsie

- u bent zwanger

- u heeft metalen implantaten in het behandelgebied

 

Werkwijze:

 

Het behandelgebied wordt verdoofd middels een verdovende creme. Het apparaat werkt met een techniek die de huid eerst scant en vervolgens kleine ‘vonkjes’ afgeeft. Door de behandelkop 2 mm boven de huid over het behandeloppervlak te bewegen, wordt de huid verwarmd. Het bovenste laagje van de huid verdampt dan waarna het proces van weefselherstel, huidverstrakking, verbetering van de elasticiteit en de weerstand van het weefsel start.

 

Direct na de behandeling kunnen er wat roze/rode plekjes op de huid ontstaan. Dit is in het merendeel van de gevallen na een aantal uur tot twee dagen verdwenen. Ook kan de huid lichte tot matige zwelling vertonen die tot vijf dagen kan aanhouden. Daarnaast kunnen er bijna onzichtbare korstjes van 0,1mm doorsnede ontstaan. Deze mag u er absoluut niet afhalen om risico op littekentjes te voorkomen. Deze korstjes vallen er na een aantal dagen tot een week vanzelf af. Onder de korstjes ontstaat de nieuwe jonge huid.

 

Nazorg:

 

- 3 keer per dag een dun laagje vette oogcrème gebruiken goed en goed uitsmeren.

- Indien u naar buiten gaat de behandelzone met factor 50 en goed beschermen tegen de zon. Bij onvoldoende bescherming van de behandelde huid bestaat namelijk de kans op blijvende pigmentatie van de huid.

- De eerste 5 uur na de behandeling mag u niet intensief sporten, zwemmen, de huid koelen of weken.

- De eerste week niet in de sauna of infrarood.

- De eerste week geen make-up op de behandelde zone.

- De eerste 4 weken na de behandeling mag u absoluut niet in de zon of onder de zonnebank.  

 

Resultaten:

 

Ieder mens heeft een eigen huidtype en levensstijl. De behaalde resultaten verschillen per persoon. Gemiddeld zijn er afhankelijk van de conditie van de te behandelen huid 1 of 2 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat, een heel enkele keer nog een 3e behandeling. Tussen de behandelingen dient minimaal 10 a 12 weken te zitten als herstelperiode voor de huid.

Plasma Pen behandeling kraaienpootjes

Kosten inclusief na-controle:

Boven-ooglift € 350 t/m € 500

Onder-ooglift/wallen € 250 t/m € 350

Ooglift boven & onder € 500 t/m € 650

 

Fronsrimpel € 150

Kraaienpootjes € 250

Lip boven € 250

Lip onder € 250

Lip boven & onder € 450

Neus-lippen plooi € 350

 

Hals lift in overleg tussen de € 500 t/m € 750

 

Bovenstaande prijzen zijn een indicatie. De juiste prijs hangt af van de ernst van de behandelzone. 

 

Indien het noodzakelijk is om een 2e behandeling te ondergaan krijgt u 50 % korting op de 2e behandeling. Deze mag niet eerder dan na 3 maanden na de eerste behandeling te worden ondergaan.