Skintouch

Permanent make up & More

Skintouch

Permanent make up & More

UPDATE IVM CORONA

Ivm de corona situatie zijn wij tot nader bericht van de overheid gesloten. Had u een afspraak willen maken voor een nieuwe behandeling kunt u bij ons een 'beursbon' bestellen tegen een aantrekkelijke korting en voor later dit jaar een afspraak maken. De bonnen zijn nog verkrijgbaar t/m 6 april 2020. 

Voor vragen en info kunt u contact met ons opnemen.

Telefonisch zijn we maandag t/m vrijdag tussen 09.00 uur - 17.00 uur bereikbaar, mailtjes worden binnen 24 uur beantwoord.

We wensen u een goede gezondheid toe!

Skintouch

Skintouch is 21 jaar gespecialiseerd in Permanent Make Up. We zijn altijd up to date met de nieuwste technieken op het gebied van Permanent Make Up. Ook bieden wij andere behandelingen aan op beautygebied zoals Tattoo/PMU verwijdering met laser, Plasma Pen behandelingen, Couperose behandelingen, Hair Rescue en Scalp Pigmentatie.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om 1-op-1 opleidingen PMU Specialiste bij ons te volgen zodat u uw klanten de beste kwaliteit kan leveren. 

Onze behandelingen worden uitgevoerd volgens de wettelijke GGD-regels en de hygiënerichtlijnen van het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid (LCHV).